Zonnepanelen

Zonnepanelen -energiesystemen, Riantkozijnen…

Zonnepanelen Sittard

Met het oog op de groei van de wereldbevolking en een boven proportionele vraag naar energie worden overal ter wereld alternatieven gezocht  voor energiedragers zoals olie en gas. Riantkozijnen bied esthetisch overtuigende en technisch volwaardige oplossingen aan voor de winning van energie in de vorm van warmte of elektrische stroom dmv zonnepanelen. Zonthermische zonnesystemen en warmtepompen behoren tot een van de succesvolste totaalaanbieders van zonne-energietechnologie in Europa.

Nederlands zonlicht is prima geschikt om met zonnepanelen elektriciteit op te wekken. Stroom uit zonlicht is duurzaam, omdat bij de productie van elektriciteit geen broeikasgassen en schadelijke stoffen vrijkomen. En de prijs is steeds minder een drempel: de prijzen dalen en er is landelijke subsidie sinds juli 2012!

Riantkozijnen voor panelenZonnepanelen voorzien op een duurzame manier in een deel van de stroombehoefte van uw huishouden. Zonlicht is onuitputtelijk; verder veroorzaakt elektriciteitproductie met panelen geen uitstoot van broeikasgassen.

Zonnestroom concurreert steeds beter met netstroom want de kosten voor zonnepanelen dalen. En er is subsidie voor zonnepanelen.

 

Door te kiezen voor zonnepanelen zult u enorm besparen op uw energiekosten en ook bijdagen aan een schoner milieu. Nadat u de investering heeft terugverdiend zult u profiteren van gratis stroom! De terugverdientijd bedraagt gemiddeld maar 8-10 jaar. In 30 jaar zult u ruim €15.000,- verdienen als u direct kiest voor zonnepanelen!

Momenteel is het nog aantrekkelijker om te kiezen voor zonnepanelen door een landelijke subsidie voor zonnepanelen van 15% die kan oplopen tot € 650,- per woning. Ook worden er subsidies gegeven door sommige provincies en gemeenten.

Alvast nagaan of het mogelijk is om zonnepanelen op uw woning te plaatsen, en wat de geschatte kosten en baten zouden zijn? Vraag Advies op maat!zonnenergie Sittard