Visign – nagenoeg naadloze perfectie…

Met Visign is vanaf nu een kozijn design mogelijk als nooit eerder gepresenteerd. Perfect tot in het kleinste detail. Kozijnen, ramen en deuren zonder optische onderbreking in de hoeklas. Alsof het uit een doorlopend profiel is geproduceerd. Karakteriseer met de Visign onzichtbare verstek hoek de uitstraling van uw ontwerp. Geschikt voor gekleurde kozijn, raam en deur elementen met gladde en houtnerf structuur renolite folie.

Visign, innovatieve fabricage technologie met hoge precisie

De speciale optiek van Visign is alleen mogelijk door innovatieve fabricage technologie. Over deze technische achtergrond; wanneer twee profielen onder een hoek van 45° met elkaar worden verbonden, wordt dit lassen genoemd. Het kunststof profiel wordt verwarmd en de zogenaamde verstekverbinding (hoek verbinding) wordt permanent met elkaar verbonden. In het verleden is bij deze voeg een overtollige kunststof kraal ontstaan. Deze kraal werd weg gefreesd waardoor een zichtbare V-groef ontstond.

Vanaf nu is dit anders: dankzij onze uiterst precieze, innovatieve productietechnologie kunnen we hoekverbindingen van kozijn, raam- en deurvleugel uiterst precies lassen. Een groef is met het blote oog nauwelijks zichtbaar. Bovendien heeft de nieuwe Visign een uitstekende sterkte en stabiliteit en een hoge vastheid.

  • Nagenoeg onzichtbare hoeklas.
  • Uniek, elegant ontwerp.
  • Innovatie met de hoogste precisie.