Veranda

Aluminium luifel dak

Geniet het hele jaar van uw tuin met een aluminium veranda van Riant Kozijnen. Wacht u altijd ongeduldig op de lente en zomer? Bent  u altijd de eerste die gelijk de tuinmeubelen buitenzet zodra u de eerste zonnestralen ontdekt? Met als doel om in de tuin zitten en genieten van de zon? Dan heeft Riant Kozijnen goed nieuws voor u. Wacht niet langer op de lente, maar geniet gedurende het hele jaar van uw tuin met een aluminium veranda of  serre van Riant Kozijnen. Op regenachtige herfstdagen zit u ontspannen onder uw aluminium veranda en droog op koude winterdagen gezellig en comfortabel te genieten van uw buitenkachel. De aluminium daken van Riant Kozijnen zijn niet alleen stijlvol, maar ook gemakkelijk te onderhouden. Zo nu en dan een natte doek is het enige wat u hoeft te doen.

Aluminium verandaGrote verscheidenheid aan dakwerk en ontwerpen.
Onze behuizingen zijn vervaardigd van hoogwaardig aluminium en vervaardigd volgens de hoogste standaard. Het dak is dus bijna geheel onderhoudsvrij en vrij van weersinvloeden. Bovendien is aluminium extreem duurzaam, kleurecht en gemakkelijk schoon te maken. Kies de versie die bij u past.

Als dakbedekking, kunt u kiezen uit verschillende soorten van polycarbonaat platen of glas. Er zijn ook veel verdere extra’s, zoals onder andere lampen of verwarmingen, die u toestaan comfortabel uit te rusten onder uw veranda. De uitvoering zelf biedt een ongewone ras. Naast verandadaken in een recht design, zijn ook verandadaken om de hoek of vrijstaande daken  mogelijk.

Aanpassing
Uw verlangen bepalen onze flexibiliteit. Voor elke situatie de perfecte veranda oplossing met Riant Kozijnen. Volgens uw specificaties en wensen proberen wij de best mogelijke oplossingen te bedenken en uit te voeren. De mogelijkheden van Riant Kozijnen zijn vaak niet beperkt tot slechts één oplossing. Dankzij de flexibiliteit van ons systeem kunnen bijna alle aanvragen worden gerealiseerd.

luifel