Ramen, van duurzaam kunststof

Kunststof ramen, ramen van Riant

Ramen in kunststof, de  “low-energy” ramen
Niemand houdt ervan om geld te gooien door de ramen, en kommerling begrijpt dat.

ramen limburg

In een bestaand traditioneel huis gaat veel warmte door het dak, muren en vloeren, maar ook door de ramen verloren. Meer dan de helft van het energieverbruik van uw woning wordt uitgegeven aan verwarming. Het concept van een ‘laag energie’ huis (dwz het maximale energieverbruik voor verwarming = 60 kWh / m² / jaar) is eenvoudig, maar met spectaculaire resultaten: minder en rationeler energieverbruik door het isoleren, om een ​​optimale luchtdichtheid en  optimaal gebruik te garanderen die de zon u gratis levert. U leest het goed, Kömmerling veranderd radicaal de punten met betrekking tot deze “low-energy” concepten. Conceptie en realisatie van kunststof ramen

Nieuwe ontwikkelingen in kunststof ramen die grote prestaties leveren.

Kunststof ramen en deurenKömmerling is een van de onbetwiste wereld spelers in de markt van kunststof ramen. We richten daarbij op de ontwikkeling van nieuwe producten die hoog in alle gebieden van ‘isolatie’ van het huis voeren. Zowel voor warmte als voor geluidsisolatie. En ook op het vlak van veiligheid en betrouwbaarheid. Vandaar de van oorsprong van de Kömmerling “lage energie” kunststof ramen dat met een gemeenschappelijk kader Uw = 1,1 W / m K kan worden bereikt. Deze kozijnen zullen positief bijdragen aan uw toekomstige lage energie woning K25 (E60) en om uw energiekosten te verlagen.
Kömmerling draagt ​​verantwoordelijkheid en respect voor het individu en het milieu. Door zijn perfecte dichtheid van het EuroFutursysteem raam biedt het reeds in zijn standaarduitvoering optimale geluiddemping. In combinatie met de juiste geluiddichte ramen kunnen Kömmerling kozijnen gebruikt worden in de nabijheid van luchthavens, drukke straten … Ook voor deuren en rolluiken (RolaPlus) heeft Kömmerling verslagen over geluidseisen nabij en rondom vliegvelden!