Prijslijst kunststof deuren

Voordeuren

De moderne vormgeving van kunststof deur profielen in combinatie met veelzijdige constructie mogelijkheden zorgen ervoor dat de Kömmerling kunststof voordeur een individueel karakter van elk huis creërt. Door het vijfkamerprofiel heeft de deur een perfecte warmte- en geluidsisolatie. De Kömmerling voordeur is standaard uitgerust met een aluminium deurdorpel met een thermisch tussenstuk om warmteverlies te beperken. De inbouwdiepte van 72mm en de vleugelhoogte van 119mm zorgt zowel voor een hoge stabiliteit en stevigheid van de voordeur als voor een betrouwbaar gebruik gedurende vele jaren.

Montage voor en door heel Nederland.
Wij realiseren uiteraard ook de montage van uw nieuwe kunststof voordeur! Uw nieuwe kunststof deur wordt deskundig en onder volledige garantie door eigen vakmensen gemonteerd. U heeft er dus geen omkijken meer naar. Alles onder één dak geregeld met ongekend scherpe prijzen en volledig gegarandeerde en vakkundige montage door eigen vakmensen.

 

Heeft uzelf twee rechterhanden, of laat u een klussen -, montage bedrijf of aannemer uw nieuwe kunststof voordeur kozijnen plaatsen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt er voor kiezen om uw nieuwe voordeur te laten bezorgen, of u kunt ze zelf op een afhaal punt komen afhalen. Ook kunt u uw kozijnen zelf in meten, of door ons, vakkundig en zonder eigen risico, laten inmeten. Afhankelijk van de af te leggen afstand zijn hier wel kosten aan verbonden. Echter, indien u ervoor kiest om uw nieuwe kozijnen te laten afleveren is het inmeten gratis.

 

 

Kunststof deuren zijn er in alle soorten en maten.

U hoeft hiervoor echter niet altijd de hoofdprijs te betalen. Wij bieden U al een complete, kwalitatief hoogwaardige,  riant uitgevoerde, Kömmerling kunststof voordeur, voorzien van het SKG2 en Politie Keurmerk vanaf € 1450,-

 

Klik hier voor een voorbeeld van alle kleuren

Alle kleuren voor k-vision kozijnen

 

Door recente wijswijzigingen waren onze online prijslijsten niet altijd meer actueel.
Informeer voor een correcte en exacte prijsopgave via e-mail of telefoon.

Terrasdeuren

  1. K-vision Classic Terrasdeur draai
    edb01_152 
  2. K-vision Classic Dubbele Terrasdeuren draai - draai
    ddb01_152

 

Brochures
Kijk in onderstaande brochures voorbeelden en meer details over onze kunststof voordeuren en voordeurpanelen.

 

Kunststof voordeuren

 

Kunststof voordeuren en panelen