Nieuw super isolerend K-vision Premium kunststof kozijn!

Superieur lage Uframe van 0,93 voor K-vision!

We streefden als kunststof kozijnen leverancier al enige tijd naar de mogelijkheid passiefhuiswaarden qua isolatie voor een verdiept, Nederlands kunststof kozijn te kunnen aanbieden. K-vision kunststof kozijnen van o.a. Kömmerling kozijnen, is erin geslaagd deze sublieme waarden binnen korte tijd (waarschijnlijk nog dit jaar) te kunnen leveren!  Een topresultaat in een markt waar steeds meer gelet wordt op duurzaamheid, energiebesparing, comfort en betaalbaarheid.

De laagste Uframe-waardes, voor Nederlandse kunststof kozijnen, waren tot op dit moment ca. 1,2. Om de richtlijn van passief bouwen te halen (Uw 0.8) is echter een Uframe waarde van ca. 1,0 nodig. Met het aanbrengen van o.a. een vervanger voor staal en extra isolatie is een Uframe waarde van 0,93 vastgesteld door het Duitse Institut für Fenstertechnik in Rosenheim (IFT Rosenheim). Naar verwachting zal dit extra isolerende K-vision kunststof kozijn in het 2e kwartaal van 2013 in Nederland leverbaar zijn.

Algemene toelichting

De U-waarde is een getal dat aangeeft hoe goed een product isoleert. Hoe lager de U-waarde des te beter de isolatie.
Voor kozijnen / ramen / gevelelementen is belangrijk:
1) de Ufr-waarde, dit is de U-waarde van het frame, bij kunststofkozijnen het profiel.
2) de Ugl-waarde, dit is de U-waarde van het glas (glas).
3) de Uw-waarde, dit is de U-waarde van het window/gevelelement (profiel met glas).

De Uw-waarde is afhankelijk van de afmeting van het element en dus een projectafhankelijk thema. Wij beantwoorden graag uw projectgebonden vragen, neem daarvoor contact met ons op.

 

passiefhuis kunststof kozijnen Limburg