Passief kozijnen en LOW-energie kunststof kozijnen

passiefhuis drie-voudig glas kunststof

Passief kozijnen; energie besparen, en een verantwoordelijk leefklimaat schappen. Uitdrukkingen waar men dagelijks mee wordt geconfronteerd. Riantkozijnen levert U ook op dit gebied de nieuwste technologie met de eCO passief profiel systemen. De nieuwste maatstaf als het gaat om energie efficiënt bouwen zoals LOW- energie huizen, passief huizen. Maar ook geschikt voor conventionele nieuwbouw en renovatie.

Velen zullen deze bouwtechniek mbv kunststof kozijnen nog beoordelen als een ver-van-mijn-bedshow. Echter, realiseer dat energie steeds schaarser wordt en daarmee ook steeds duurder. In ons omliggende landen wordt er al dagelijks op deze wijze gebouwd, van woning tot school. Ook in Nederland zijn reeds de eerste huizen middels deze techniek verwezenlijkt.

eCO1 profielsysteem.

Uwindow 0,71W/m²K, opgebouwd uit Uframe 0,82 en Uglas 0,5W/m²K

eCO2profielsysteem

Uwindow 0,66W/m²K, opgebouwd uit Uframe 0,74 en Uglas 0,5W/m²K

Naast deze eCO profielseries leveren wij ook kozijnen uit de Kömmerling profielseries K-Vision Trend, Classic, Kubus en City. Met een 45° of met de ReproLine 90° hoeklas. Het nieuwste 88plus profielsysteem en het PremieDoor hefschuif profielsysteem.