Kunststof kozijnen van Kömmerling

Riant KozijnenVeelzijdige Nederlandse kunststof kozijnen en deuren.

In geen ander land dan in Nederland worden dergelijke eisen gesteld aan de functionaliteit, esthetiek en kleur van kunststof kozijnen, ramen en deuren.

Ongeacht of het een naar binnen of naar buiten openend raam betreft, hoge vloer of wand breed element of verschillende andere variaties. Voor elk ontwerp kunt u contact met ons opnemen.

De kunststof kozijnen imiteren perfect een houten kozijn. Het Kömmerling K-vision kunststof kozijn leent zich hier, door de vorm van het kozijn, zeer goed voor. De vorm van het profiel, het houtnerf structuur decor maar ook de hoekverbinding dragen hier aan bij. Het kunststof K-Vision kozijn voldoet hier in zijn geheel aan.

Kunststof kozijnen voorzien van driedubbel glasSchilderen is niet meer nodig. Het Kömmerling K-Vision kozijn is inderdaad geheel onderhoudsvrij. Bovendien is het kunststof volledig lood en cadmium vrij uitgevoerd waardoor ons milieu wordt gespaard.

Als u ook wilt besparen op uw portemonnee in de toekomst kunt de overstap naar de ECO- drievoudige beglazing maken. Hierdoor kunt u een isolerende beglazing Ug-waarde van 0,6 bereiken.
Een isolatie standaard waarmee u aantoonbaar tientallen euro’s kunt besparen op uw energiefactuur.

Kömmerling kunstof kozijnKortom, reden genoeg om kontakt met ons op te nemen en met ons van gedachten te wisselen over de mogelijkheden van Kommerling kunststof kozijnen in uw woning.

 

 

 

 

 

Kenmerken:

  • Profielsysteem voor kunststof kozijnen, duurzaam voor binnen en buiten.
  • Naar buiten Draaiend verdiept mogelijk.
  • “Blind” ontwatering (geen kapjes).
  • Kunststof kozijnen verkrijgbaar in tal van renolite structuur kleurenfolie of acryl (PMMA) oppervlak.
  • Bijzonder goede isolatie. U-waarde van 1.3W/m2 k mogelijk. CO2-besparingen voor ons milieu.
  • Glassponning tot 39mm die super-isolerende driedubbele beglazing mogelijk maakt. ECO beglazing Ug = 0.6W/mK
  • Valraam imitatie “City-kozijn”. Implementatie draai en kiep kozijn met de verschijning van een historische vleugel.

 

K-Vision is 100% lood en cadmium vrij.
met name gunstig voor:
– Onze omgeving.
– Levensduur van uw frame.

 

Kleuren

Kozijnen, ramen en deuren van Riantkozijnen bieden ook een ongelooflijke verscheidenheid in kleur. Gebruik contrasterende accenten of benadrukken met zachte kleuren de elegantie van uw huis. Alles is mogelijk – van eenvoudig tot de traditionele houten venster verschijningen die Uw huis zoveel karakter geven.

 

Klik hier voor een voorbeeld van alle kleuren

Alle kleuren voor k-vision kozijnen

 

Video

Kijk  naar onderstaande video’s voor meer gedetailleerde informatie over onze Kömmerling K-vision kunststof kozijnen. Klik in de video op de navigatie pijlen (links en rechts) om naar de volgende video te gaan. Het zijn per taal zes video’s.

Klik hier voor de video's in het Duits

Klik hier voor de video's in het Engels