Kunststof kozijnen voor heel Limburg.

Kunstof kozijnen van Kömmerling

Limburg kiest voor Riant KozijnenAl meer dan 50 jaar legt Kömmerling zich toe op kunststof kozijnen. Kwaliteit, esthetiek en oog voor het milieu staan hierbij altijd centraal. Vandaag is Kömmerling uitgegroeid tot de Europese nummer 1 voor de productie van kunststof kozijnen. In Nederland heeft de onderneming een hechte samenwerking uitgebouwd met de Select- kozijnen leveranciers. Zo is een probleemloze plaatsing en levering steeds gegarandeerd.

Rechte hoekverbindingen in kunststof kozijnenEen uitstekend merk voor uw kunstof kozijnen en deuren.

Kömmerling biedt een volledig gamma kunststof kozijnen aan: ramen, deuren, rolluiken, klapluiken, veranda’s,… De producten zijn niet alleen erg duurzaam, ze bieden ook nog andere voordelen. Een Kömmerling kunststof kozijn is onderhoudsvriendelijk, ecologisch verantwoord en inbraakwerend. Maar het biedt ook een uitstekende thermische en geluidsisolatie. Zo kunt u steeds rustig slapen. De talrijke kleuren en houtdessins zijn ook esthetisch erg geslaagd. Of u nu voor traditionele of hypermoderne architectuur kiest, Kömmerling kunststof kozijnen bieden steeds het geschikte profiel. Een solide merk dus, dat zowel voor nieuwbouw als renovatie uiterst geschikt is.

Er wordt een garantie verleend tot 15 jaar op alle witte profielen en 10 jaar voor de met Renolit bedekte profielen.

Techniek

Met Eurofutur Classic en Eurofutur Design heeft Kömmerling een nieuw meerkamersysteem voor ramen en deuren op de markt gebracht met een inbouwdiepte van 70 mm.

 

Eurofutur Classic

Kommerling kunstof kozijnenMet EuroFutur Classic heeft Kömmerling, de Europese marktleider in kunststof raamprofielsystemen, een nieuw meerkamersysteem voor ramen en huisdeuren op de markt gebracht met een inbouwdiepte van 70 mm. Dit innovatief systeem boekt grote resultaten op vlak van warmte- en geluidsisolatie en bescherming tegen inbraak. Een karakteristiek kenmerk van de Classic-uitvoering is het rechtlijnige design, dat zich aan de stijl van de gevel onderwerpt en zich bijgevolg uitstekend leent voor nieuwbouw en renovatie.

Kunstof kozijnen | Houten kozijnen | Aluminium kozijnen