Kozijnen

Wij ondersteunen u met onze hoge kwaliteit kunststof kozijnen, van Kömmerling, aanverwante producten en onze gegarandeerd vakkundig uitgevoerde montage en werkzaamheden. We staan met onze producten en onze service aan uw zijde. Voor nieuwbouw en renovatie bieden wij producten met een uitstekende energie-efficiëntie. Wat betreft Passief-huis technologie en het energie-certificaat vormen wij een adviserende steun en toeverlaat in te begrijpen termen. Ook vanuit milieuoogpunt is Riant kozijnen de juiste partner.

Maak gebruik van onze expertise. Wist u dat een niet gerenoveerd huis ongeveer drie keer zoveel energie verbruikt als een nieuwbouw huis verbruikt? Dit tegen de achtergrond van onzekere en stijgende energieprijzen, bevestigen het belang van goed uitgevoerde renovatie en isolatie, ook bij bestaande woningen. Bijzonder in de fase van renovatie garanderen wij altijd een kwaliteit van een hoog niveau. Als betrouwbare partner ondersteunen wij u van de planning tot de uitvoering. Met Riant kozijnen neemt u een volwaardige partner die met u meedenkt over al uw renovatie en nieuwbouwplannen in de arm,  geen mitsen en maren.

 

Materiaal

Kunststof ramen en deuren

Kunststof kozijnen met de echte houtlook

Of het nu en modern design huis betreft of een monumentale Art Nouveau villa, met onze hoge kwaliteits kozijnen, ramen en deuren blijft u ook in de toekomst aan alle gestelde eisen voldoen: zowel visueel als technisch. Met de toekomstgerichte technologie van Riantkozijnen voldoet u aan al aan de eisen van morgen. Profiteer van:

 • Robuustheid en duurzaamheid gegarandeerd tot 15 jaar
 • Bescherming en verbetering van uw woning
 • Recycleerbaar materiaal, dat gestabiliseerd is met calcium / zink in plaats van lood
 • Een bijdrage aan de bescherming van het milieu door de verbeterde CO2-balans van uw woning

 


Steellook kozijnen899eb9e72038a7e100cd1d3844359391
Vraag naar ons nieuwe Steellook aluminium kozijn. Deze kenmerkt zich door zijn uiterst slanke profilering waardoor
het vaak toegepast wordt in onder andere lofts en industriële gebouwen. ST1000 onderscheidt zich van de gewone ramen door zijn “stalen” uitzicht.

Deze reeks van thermisch onderbroken profielen met een apart design vindt zijn toepassing daar waar op vlak van isolatie zowel thermische als akoestische overwegingen meespelen.

 

 

Kleuren
Kozijnen, ramen en deuren van Riantkozijnen bieden ook een ongelooflijke verscheidenheid in kleur. Gebruik contrasterende accenten of benadrukken met zachte kleuren de elegantie van uw huis. Alles is mogelijk – van eenvoudig tot de traditionele houten venster verschijningen die Uw huis zoveel karakter geven.

 

Klik hier voor een voorbeeld van alle kleuren

Alle kleuren voor k-vision kozijnen

 

Vorm
Ronde ramen in een oud gebouw, driehoekige ramen in het nieuw gebouw, de architectonische verbeelding kent geen grenzen. Bij Riantkozijnen kunt u altijd een flexibele oplossing die zich aanpast aan uw behoeften. Om Uw huis Uw eigen persoonlijk tint te geven.

 

 

Het bekroonde K-vision profiel

Veiligheid
Uw veiligheid is ons bijzonder dierbaar. Dat realiseren we ons door alle weerstand klassen mogelijk te maken:

 • Speciaal frame constructies
 • Breukvast glas
 • Geselecteerde hardware en een speciaal sluitsysteem techniek.
 • Bescherming tegen weersinvloeden
 • Bescherming tegen geluid; effectief verminderenvan omgevingsruis verbetert uw welzijn. Door geschikte glas en kozijnen voldoen we ruimschoots aan de wettelijke geluidsnormen, en dragen daarbij mede aan het creëren van een belangrijke kwaliteit van het leven.

 

Gemak
Kozijnen, ramen en deuren van Riantkozijnen zorgen voor een maximale gebruiksgemak en de kwaliteit van leven. Geniet van alle comfort, zoals bijvoorbeeld: elektronische controle en bediening en volledig automatische ventilatie. Kies zo veel comfort als u wilt!

 

Reproline

kunststof kozijnen reprolineEen kozijn dat is uitgevoerd met ReproLine is uitgevoerd met rechte hoekverbindingen, oftewel met een ‘look and feel’ van houtverbindingen. Hierdoor lijkt het kozijn precies als een houten kozijn.

 • Kenmerken:
 • Zowel vormgeving van de profielen als de lijnen in de hoeken lijken op traditionele houten kozijnen.
 • Geen 45° lasnaden meer aan buitenzijde.
 • In alle kozijntypen en -uitvoeringen leverbaar.
 • Van raamkozijn, deur tot hefschuifpui.
 • De kozijnen zijn KOMO en SKG gecertificeerd en voorzien van CE- label.

 


Cube kozijn
Waar traditionele kunststof kozijnen een afgeschuinde vorm hebben, is het Cube kozijn kaarsrecht. Met  horizontale en verticale hoek-verbindingen krijgt het kunststof kozijn een markante en hoekigeuitstraling, met de look van hout en alle onderhoudsarme eigenschappen van kunststof.

Cube kunststof kozijnen

Voordelen:

 • Terugliggend kalf ten opzichte van de stijlen
 • Rechte dagkant in kozijn en tussenstijl
 • Horizontale en verticale verbindingen
 • Zowel renolite met houtnerf als PMMA
 • Authentiek uiterlijk geschikt voor elk woningtype
 • Technische topkwaliteit
 • Alle voordelen van kunststof

 

 

Passief kunststof kozijn

Kunststof Passief KozijnenDe nieuwste ontwikkelingen op het gebied van isolatie en een ecologisch verantwoord (leef)klimaat zijn verwerkt in het nieuwe Passiefhuis kozijn. Dit is een gecertificeerd passief kunststof kozijn, dat voldoet aan de nieuwste maatstaven waar het gaat om energie verantwoord bouwen. Door deze technieken en materialen te gebruiken komt men tot een extreem hoge isolatiewaarde. Wanneer u ook geld in de toekomst wilt sparen kunt u ook kiezen voor drie-voudige beglazing. Met deze drie dubbele beglazing kunt u een isolatiewaarde van Ug 0.6 bereiken. Een isolatienorm waarmee u aantoonbaar kunt besparen op uw energierekening.

 

Montage voor en door heel Nederland.
Wij realiseren uiteraard ook de montage van uw nieuwe kozijnen! Uw nieuwe kozijnen worden deskundig en onder volledige garantie door eigen vakmensen gemonteerd. U heeft er dus geen omkijken meer naar. Alles onder één dak geregeld met ongekend scherpe prijzen en volledig gegarandeerde en vakkundige montage door eigen vakmensen.

Heeft uzelf twee rechterhanden, of laat u een klussen -, montage bedrijf of aannemer uw nieuwe kozijnen plaatsen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt er voor kiezen om uw nieuwe kozijnen te laten bezorgen, of u kunt ze zelf op een afhaal punt komen afhalen. Ook kunt u uw kozijnen zelf in meten, of door ons, vakkundig en zonder eigen risico, laten inmeten. Afhankelijk van de af te leggen afstand zijn hier wel kosten aan verbonden. Echter, indien u ervoor kiest om uw nieuwe kozijnen te laten afleveren is het inmeten gratis.

 

Video

Kijk  naar onderstaande video’s voor meer gedetailleerde informatie over onze Kömmerling K-vision kunststof kozijnen. Klik in de video op de navigatie pijlen (links en rechts) om naar de volgende video te gaan. Het zijn per taal zes video’s.

Klik hier voor de video's in het Duits

Klik hier voor de video's in het Engels

 

Brochure
Kijk in de onderstaande brochure voor meer informatie.