Kozijnen reparatie

Kunststof kozijnen reparatie sittard

Sittard – Reparatie van schade aan kunststof aluminium of houten kozijnen is een werk voor specialisten. Typische schade aan kozijnen wordt veroorzaakt door het openbreken van een deur, raam of schuifpui, slijtage of het foutief bedienen van kunststof aluminium of houten kozijnen, ramen of deuren. Wanneer de reparatie niet naar behoren wordt uitgevoerd kan bijvoorbeeld rot optreden of de bediening van het kozijn bemoeilijkt worden. De specialisten van Riant Kozijnen voeren een kozijnen reparatie gegarandeerd vakkundig en voordelig uit, ongeacht het materiaal, merk en type kozijn.

Voor een kozijn  reparatie werken we deuken, krassen, scheuren en gaten met hoogwaardige materialen weg. Daarna bieden wij de mogelijkheid de gerepareerde schade in de originele kleur te herstellen. Ook het sluitwerk en rubbers kunnen we vervangen of repareren. Zo kunnen we zorgen voor het behoud van de originele uitstraling en kwaliteit en u geen last heeft van afwijkingen of gebreken. Uw kozijnen zier er weer als nieuwe uit en werken weer als nieuw.

inbraakschade kunststof kozijnenOnze specialisten werken snel en professioneel, bieden 3 tot 15 jaar garantie, landelijke dekking en korte levertijden. De specialisten van Riant Kozijnen hebben meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van reparatie en montage. We nemen alles uit handen, niet alleen de kozijnreparatie voeren wij uit, maar ook alle omgang met de verzekeraar. Hiermee heeft u naast een professioneel resultaat, geen gedoe met de verzekeraar. Dit bespaart u tijd en geld! Vraag gratis en vrijblijvend meer informatie aan over onze reparatieservice. U kunt ook een foto van de beschadiging toevoegen om ons alvast een beter beeld te geven van de te behandelen schade.