Keje Kozijn Decoratie

Met onze kwalitatieve raamdecoratie van Keje maakt u iets bijzonders van uw woning. Uw huis of kantoor wordt hiermee leefbaar, gezellig en uitnodigend. Raamdecoraties van Keje zijn hier vooral geschikt voor, en geven u precieze controle over de hoeveelheid zonlicht en privacy in uw pand. De collectie raamdecoratie van Keje is dan ook het ontdekken waard.

 

 

 

 

Speedy Pliss

  • De Speedy Pliss is een stijlvol raamdecoratieproduct, geïntegreerd in een aluminium frame. Wordt zonder boren of schroeven geplaatst door middel van dubbelzijdig magneetband. De handgreep is geïntegreerd in de treklijst en kan op elke gewenste stand blijven staan. De bediening kan zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven.
    Switch

Latende

  • De Latende is een 25 mm horizontale raamjaloezie, bevestigd in een aluminium frame. Wordt zonder boren of schroeven geplaatst door middel van dubbelzijdig magneetband. De bediening is van boven naar beneden en kan in iedere gewenste stand blijven staan.
Latende

 

Day ‘n Night

  • De Day ’ Night is een gecombineerde raamplissé voorzien van twee soorten stoffen bevestigd in een aluminium frame. Wordt zonder boren of schroeven geplaatst door middel van dubbelzijdig magneetband. De treklijst is  voorzien van een kunststof handgreep en kan alleen van boven naar benden bediend worden.

Day'n-Night

 

Shadow

  • De Shadow is een decoratieve raamdecoratie bevestigd in een aluminium frame. Wordt zonder boren of schroeven geplaatst door middel van dubbelzijdig magneetband. De treklijst is voorzien van een kunststof handgreep en kan alleen van boven naar beneden bediend worden.

 

Shadow

Switch

  • De Switch is een zogeheten top-down/bottom-up plissé bevestigd in een aluminium frame.  Wordt zonder boren of schroeven geplaatst door middel van dubbelzijdig magneetband. De treklijst is voorzien van een kunststof handgreep en kan zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven worden bediend.
    Switch