Kommerling kunststof kozijnen

K-Vision kunststof kozijnen van Kommerling

Kommerling kunststof kozijnenKommerling kunststof kozijnen zijn onontbeerlijk in elke architectuur. Ze brengen het licht en het leven binnen en openen onze ogen op de buitenwereld. Ramen bepalen mee het gezicht en de stijl van een gevel. Alle mogelijke vormen, met of zonder kleinhouten, staan ter beschikking van de architect wanneer hij de lichtvoorziening en esthetische vormgeving ontwerpt.

Kommerling kunststof kozijnen onderscheiden zich van andere kunststof kozijnen door hun smallere, afgeronde design en zijn zowel voor nieuwbouw als voor renovatie het ideale kunststof kozijnprofiel. Ze zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en beschikken over zeer goede isolerende eigenschappen. Zij zijn bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden, inbraakveilig en bieden een optimale geluidsisolatie.

Kommerling kozijnenOok voor het milieu zijn EuroFutur-profielen een goede zaak. De uitstekende thermische isolatie en de maximale kierdichtheid zorgen voor een lager energieverbruik. Kömmerling gebruikt voor de stabilisering van de PVC calcium- zink in plaats van het milieubelastende lood. Zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit, worden ook profielen gemaakt op basis van gerecycleerd materiaal.

Niet voor niets zijn de Kommerling kozijnen en deuren Europa’s nummer één, deze rangschikking heeft er met name ook in de loop der jaren plaatsgevonden daar waar Kömmerling zich goed heeft aangepast aan de Nederlandse markt en wensen en eisen die mogen worden verwacht van een goed kozijn uit de allerhoogste kwaliteitsklasse. Ism andere kunststof kozijnen leveranciers is het nieuwe K-Vision kunststof kozijn ontwikkeld. doorsnede K-vision

K-Vision kozijnen van Kommerling

Deze ontwikkeling heeft als belangrijkste voordelen dat het een hogere isolatiewaarde heeft en dat er dikker glas kan worden toegepast door de diepere sponning.

via KOEMMERLING – Raamsystemen | Kunststof kozijnen

Geef een reactie