Inbraakwerende kozijnen van Kommerling

Veilige inbraakwerende kunststof kozijnen van RiantInbraak veilige kunststof kozijnen…

Voorkom inbraakschade! De goed verankerde stijlen en regels in de kunststof kozijnen van Kommerling zorgen, in combinatie met kwalitatief inbraakwerend hang- en sluitwerk voor een perfecte beveiliging.
Beschermen wat voor u belangrijk is!

Typische fouten!

inbraakwerende kunststof kozijnen“Als iemand echt wil inbreken in mijn huis, slaagt hij ondanks alle voorzorgsmaatregelen.”
Niet waar: Omdat de inbraak in een goed beveiligde woning meer tijd vergt of lawaai veroorzaakt schrikken niet alleen gelegenheidsinbrekers, maar ook professionals terug om daarmee het risico op ontdekking te voorkomen.

“De inbreker komt alleen ‘s nachts, dan is mijn man is thuis.”
Niet waar: Ongeveer een derde van alle inbraken vindt plaats overdag wanneer bewoners niet thuis zijn. Ook zijn dan de buren vaak weg en valt lawaai minder op dan ‘s nachts.

“De schade van een inbraak is erg, maar mijn verzekering betaalt.”
Niet waar: de verzekering vervangt alleen materiële waarden, als je voldoende verzekerd bent. Persoonlijke spullen die worden gestolen met een emotionele en intrinsieke waarde kunnen vaak niet  worden vervangen. Ook de psychologische gevolgen die een inbraak in huis veroorzaakt, mag niet worden onderschat.

veilige kunststof kozijnen“Van de buitenkant zij zichtbare veiligheidsmaatregelen aan mijn huis, alleen maar een uitnodiging voor inbrekers.”
Niet waar: Het is statistisch bewezen dat duidelijk zichtbare veiligheidsmaatregelen, een afschrikkende werking hebben op potentiële inbrekers.

“Het loont niet om bij mij in te breken.”
Niet waar: Voor inbrekers is dit niet duidelijk. Naast materiële kostbaarheden vormen pinpasjes of identiteitsbewijzen een begeerde buit voor inbrekers – om nog niet over de ongewenste inbreuk op privacy te spreken.