Nieuw: proCoverTec techniek voor kunststof kozijnen in 22 kleuren bij Riant…

U kunt nu kiezen voor K-VISION kunststof kozijnen met een superkrachtige kleurlaag en een superieure mat satijnen afwerking genaamd proCoverTec.

Met de gepatenteerde ProCoverTec pantsercoating geeft uw uw raamprofielen rondom, en zelfs in de sponning, een satijnen look en een hoogwaardige uitstraling met een aangenaam, enigszins gestructureerd gevoel. Uw heeft nog nooit kunststof kozijnen op deze manier ervaren!

 

 

Het premium oppervlak proCoverTec combineert functionaliteit en esthetiek. Een speciaal ontwikkeld vloeibaar synthetisch materiaal beschermt uw kozijnen voor een optimaal effect tegen verwering en vervuiling. Deze intelligente afwerking is extreem strak en homogeen, en biedt weinig houvast voor vuildeeltjes. Voor schoonmaken heeft u door de toegepaste nanotechniek alleen water en een spons nodig.

 

 

Dit unieke oppervlak is verkrijgbaar in 22 tijdloze, onmiskenbare kleuren – passend bij het karakter van uw huis. Alle zichtbare profieloppervlakken zijn gekleurd – als een volledige hoes in de kleur van uw keuze, of kleur aan de buitenkant en neutraal wit aan de binnenkant bijvoorbeeld. Talloze combinaties zijn mogelijk.

De satijnen look geeft uw raamprofielen een hoogwaardige uitstraling en een aangenaam, licht gestructureerd gevoel. De hoge UV-bestendigheid beschermt permanent de prachtige, satijnen uitstraling en kleurechtheid. ProCoverTec-profielen worden minder warm en zijn maatvaster in donkere kleuren als andere gerenommeerde merkkozijnen.

Voor aantrekkelijke en robuuste ramen en deuren voor de komende decennia.

 

Klik hier om een brochure te downloaden…