Vakkundig advies
Perfecte montage
Topkwaliteit kozijnen en deuren
Erkend Premium Kozijnen Vakbedrijf

Een schuifpui creëert licht en ruimte

Onze schuifpuien passen bij elke stijl, klassiek of modern, bij Riant Kozijnen vind je de schuifpui die past bij jouw wensen en budget. Duurzaam uitgevoerd in de hoogste kwaliteit kunststof of aluminium en voorzien van de beste sloten. Gegarandeerd goed voor jarenlang plezier en veiligheid.

Wij bieden een ruim assortiment aan schuifpuien. Allen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van duurzaamheid en gebruikersgemak. 

Kunststof schuifpui K-Vision
K-Vision is onze serie all-round kwaliteitskunststof schuifpuien. Deze onderscheiden zich door de ruime keuze aan uitvoeringen, vormen en kleuren. Het high profile ontwerp zorgt voor een uitstekende statische en een lange levensduur en beschikt over uitstekende warmte-isolerende eigenschappen.

Kenmerken kunststof

  • Van klassiek tot modern
  • Lange levensduur
  • Veilige leefomgeving
  • Zeer goede thermische isolatie-eigenschappen
  • Gemakkelijk schoon te maken en nooit meer schilderen


Kleuren
Kunststof deuren van Riant Kozijnen zijn verkrijgbaar in een breed kleurengamma. Gebruik contrasterende accenten of benadruk met zachte kleuren de elegantie van je huis. Veel is mogelijk om jouw unieke stijl en smaak terug te laten komen in je woning.

Aluminium schuifpui
Voor wie op zoek is naar een industriële look én optimaal energiezuinige schuifpui, dan is onze aluminium steellook schuifpui van Alufusion de oplossing. Deze kenmerkt zich door de uiterst slanke profilering, uitermate geschikt voor onder andere lofts en industriële gebouwen. Maar ook ‘gewone huizen’ ondergaan een complete metamorfose door het toepassen van steellook.

Deze thermisch onderbroken profielen hebben dezelfde uitstraling als stalen profielen maar combineren deze met de duurzame eigenschappen van aluminium. HR++ beglazing en een slim koudebrugsysteem zorgt voor een uitstekende overgang van kou naar warmte zodat condensatie uitgesloten is.

Onze schuifpuien zorgen niet alleen voor comfort in huis. Ze beschermen je woning ook tegen inbraak en kunnen voorzien worden van een slot aan de binnenzijde. Daarnaast houden ze niet alleen weer en wind buiten, maar zijn ze ook extreem geluidswerend. Je zult een wereld van verschil in rust ervaren. Dit kun je versterken door te kiezen voor speciaal geluidwerend glas. Aluminium kozijnen zorgen tevens voor een prettig en gezond binnenklimaat door de geïntegreerde oplossingen voor de toevoer van verse lucht.

Steellook aluminium kozijnen zijn leverbaar in vele poedercoat RAL kleuren en voorzien van rubberen profielen voor een perfecte afdichting.
Onze kozijnen zijn voorzien van alle belangrijke keurmerken zoals het Politie keurmerk Veilig Wonen, SKG, RAL keurmerk, CE Europees keurmerk en Komo keur.

Kenmerken steellook

  • Duurzaam
  • Licht materiaal
  • Maatvast
  • Hoge warmte- en geluidsisolatie
  • Leverbaar in elke gewenste RAL kleur


Montage

Je nieuwe schuifpui worden ingemeten en gemonteerd door ons ervaren team van monteurs. Oude deuren worden vakkundig gedemonteerd en afgevoerd. De geplaatste schuifpui wordt van binnen en buiten perfect afgewerkt. Onze monteurs werken snel, efficiënt en schoon.

Lagere energiekosten

Veilige leefomgeving

Rustig
wonen

Gezond binnenklimaat

Schuifpuien
Vakkundig advies
Perfecte montage
Topkwaliteit kozijnen en deuren
Erkend Premium Kozijnen Vakbedrijf

Riant Kozijnen projecten