Vakkundig advies
Perfecte montage
Topkwaliteit kozijnen en deuren
Erkend Premium Kozijnen Vakbedrijf

Sfeervolle Keje raamdecoratie op maat

Met de kwalitatieve raamdecoratie van Keje maak je iets bijzonders van je woning. Keje producten zijn specifiek ontworpen voor kunststof kozijnen, maar kunnen ook gemonteerd worden op houten en aluminium kozijnen. Deze raamdecoratie ziet er niet alleen prachtig en stijlvol uit, je houdt tevens precieze controle over de hoeveelheid zonlicht en privacy.

Je vindt bij Riant Kozijnen de volgende collectie van Keje:

Splendid Pliss
De Splendid Pliss is een stijlvol raamdecoratie, geïntegreerd in een aluminium frame. Deze wordt zonder boren of schroeven geplaatst met behulp van dubbelzijdig magneetband. De handgreep is geïntegreerd in de treklijst en kan op elke gewenste stand blijven staan. De bediening kan zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven.

Latende
De Latende is een 25 mm horizontale raamjaloezie, bevestigd in een aluminium frame. Deze wordt zonder boren of schroeven geplaatst met behulp van dubbelzijdig magneetband. De bediening is van boven naar beneden en kan in iedere gewenste stand blijven staan.

Shadow
De Shadow is een decoratieve raamdecoratie bevestigd in een aluminium frame. Deze wordt zonder boren of schroeven geplaatst met behulp van dubbelzijdig magneetband. De treklijst is voorzien van een kunststof handgreep en kan alleen van boven naar beneden bediend worden.

Switch
De Switch is een zogeheten top-down/bottom-up plissé bevestigd in een aluminium frame. Deze wordt zonder boren of schroeven geplaatst met behulp van dubbelzijdig magneetband. De treklijst is voorzien van een kunststof handgreep en kan zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven worden bediend.

Lagere energiekosten

Veilige leefomgeving

Rustig
wonen

Gezond binnenklimaat

Raamdecoratie
Vakkundig advies
Perfecte montage
Topkwaliteit kozijnen en deuren
Erkend Premium Kozijnen Vakbedrijf

Riant Kozijnen projecten