Vakkundig advies
Perfecte montage
Topkwaliteit kozijnen en deuren
Erkend Premium Kozijnen Vakbedrijf

Aluminium deuren voor een moderne uitstraling

Een aluminium voordeur geeft je woning een uniek uitstraling. De strakke look en slanke profilering van aluminium past goed bij zowel moderne huizen en industriële panden, als bij gerenoveerde boerderijen en klassieke woningen.
De mogelijkheden zijn eindeloos en vanwege de eigenschappen van aluminium zijn dunnere sponningen mogelijk, wat de lichtinval vergroot.
Bij Riant Kozijnen vind je de aluminium deur die past bij jouw wensen en budget. Duurzaam uitgevoerd in de hoogste kwaliteit materialen en voorzien van de beste sloten. Aluminium deuren zijn dan ook zeer sterk en inbraakwerend. Gegarandeerd goed voor jarenlang plezier en veiligheid.

Wij bieden een ruim assortiment aan aluminium voordeuren, deuren en schuifpuien. Allen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van duurzaamheid en gebruikersgemak. Elke deur wordt perfect afgehangen door ons ervaren team van monteurs. Je hebt er zelf geen omkijken naar.

Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom en laat je uitgebreid informeren naar de mogelijkheden. We nemen alle tijd voor je. Zodat je zeker weet welke duurzame oplossing het best past bij jouw huis, wensen en budget.

Lagere energiekosten

Veilige leefomgeving

Rustig
wonen

Gezond binnenklimaat

Aluminium

Kenmerken

  • Duurzaam
  • Licht materiaal
  • Maatvast
  • Hoge warmte- en geluidsisolatie
  • Leverbaar in elke gewenste RAL kleur
  • Gratis extra veilig SKG2® hang- en sluitwerk op al onze voor- en achterdeuren

Kleuren

Aluminium ramen zijn leverbaar in elke (RAL)kleur die je wenstDoor het poedercoaten van het aluminium zijn de deuren bestand tegen de zwaarste weersomstandigheden. Toch raden we aan om deze zorgvuldig te onderhouden. Zo blijven ze immers in topconditie! Aluminium is onderhoudsarm, maar niet onderhoudsvrij. We geven je graag meer informatie over het onderhoud van aluminium ramen en deuren.

Uitstraling

Je nieuwe deuren worden ingemeten en gemonteerd door ons ervaren team van monteurs. Oude deuren worden vakkundig gedemonteerd en afgevoerd. De geplaatste deuren worden van binnen en buiten perfect afgewerkt. Onze monteurs werken snel, efficiënt en schoon.

Vakkundig advies
Perfecte montage
Topkwaliteit kozijnen en deuren
Erkend Premium Kozijnen Vakbedrijf

Riant Kozijnen projecten