Deuren

Elke deur is zo onderscheidend dat we gerust kunnen spreken over een persoonlijke stijl. Het is het visitekaartje van uw woning en bepaalt ook in belangrijke mate de totale uitstraling van een gebouw. Het is de eerste indruk die bezoekers krijgen. Neem de tijd bij het kiezen van de deur van uw dromen. Met ons enorme aanbod vervullen we bijna iedere vraag en iedere wens bij het ontwerp van een voordeur tot een elegante vouwdeur.

 

 

Kunststof deuren K-vision
Onze all-round kwaliteitskunststof voordeur: Kies tussen een rechte of een slanke, afgeronde design. Wij bieden een grote selectie van vormen en kleuren. Het high profile ontwerp zorgt voor een uitstekende statische en een lange levensduur. De multi-kamer-ontwerp zorgt voor uitstekende warmte-isolerende eigenschappen.

 

 

Kunststof deuren zijn er in alle soorten en maten.

U hoeft hiervoor echter niet altijd de hoofdprijs te betalen. Wij bieden U al een complete, kwalitatief hoogwaardige,  riant uitgevoerde, Kömmerling kunststof voordeur, voorzien van het SKG2 en Politie Keurmerk vanaf € 1950,-

 

Highlights

  • eenvoudig of elegant,
  • afgerond ontwerp
  • stevige constructie met profiel
  • uitstekende statica
  • Lange levensduur
  • Multi-kamer constructie met een zeer goede thermische isolatie-eigenschappen
  • gemakkelijk schoon te maken en nooit meer schilderen
  • gratis extra veilig SKG2® hang en sluitwerk op al onze voor- en achterdeuren

 

Aluminium deuren
U heeftt een absolute kwaliteits en esthetiek claim? Dan is zijn onze design aluminium deuren uw keuze. Door optisch verborgen aerodynamische vlakken waardoor het een unieke elegantie mogelijk maakt en een ruime opzet. Door het vlakke ontwerp is ook gemakkelijk onderhoudeen grote pre. De hoge kwaliteit PU-schuimvulling maakt de isolatie optimaal en totaal.

 

Hybride kozijnen

AluFusion
Sterk design en technische perfectie: de hybride verbinding tussen aluminium front met frame en vleugels. Kunststof en aluminium smelten samen en complementeren elkaars unieke eigenschappen. Door de symbiose van de  beide materialen ontstaan eindeloze mogelijkheden van innovatief design. De vlakke-gebonden optiek zorgt voor een elegante look – een economisch alternatief voor aluminium profielen.

 

Hef/schuifpui

Hef/schuif deur
Deze hef/schuif deur, gemaakt van kunststof en staalversterkte profielen, staat naast het degelijke en elegante design bekend om zijn probleemloze  betrouwbare werking en gebruiksgemak. Wij realiseren voor u buitengewone afmetingen: tot drie meter zijn mogelijk. Dit geeft uw kamer een ruime blik. Door de thermische onderbreking genereert deze hef/schuif deur een uitstekende warmte-isolatie.

schuif/kiep puiSchuif/kiepdeur
De schuif/kiep schuif deur, gemaakt van kunststof en staalversterkte profielen, staat naast het degelijke en elegante design bekend om zijn  gebruiksgemak. Voor dagelijks gebruik weliswaar minder praktisch en degelijk als een hef/schuif pui, meer als terras of balkon deur nog steeds meer dan welkom. Wij realiseren voor u buitengewone afmetingen: tot bijna drie meter zijn mogelijk. Dit geeft uw kamer een ruime blik. Door de thermische onderbreking genereert deze hef/schuif deur een uitstekende warmte-isolatie.

 

Vouwdeur in kunststof

Vouwdeur
Maak van uw woonkamer een buitenruimte door de zonnestralen naar binnen te lokken: Zelfs met deze deuren gemaakt van hoge kwaliteit staalversterkte kunststof zijn buitengewone afmetingen van tot 3,00 meter breed en 2,20 meter hoog mogelijk. De roterende banden zijn direct op de stalen wapening gemonteerd; een teken van een ongekend vaste kwaliteit. U kunt kiezen uit een brede waaier van vormen en kleuren.

 

Brochures
Kijk in onderstaande brochures vvoorbeelden en meer details over onze kunststof voordeuren en voordeurpanelen.

 

Kunststof voordeuren

 

Kunststof voordeuren en panelen